Kaznena prijava maloljetnicima

Dovršenim je kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji u Kninu nad dvojicom maloljetnika s toga područja utvrđena osnovana sumnja da su zajedno počinili kazneno djelo teške krađe i jedan od njih i kazneno djelo krađe, a drugi kazneno djelo  

foto. ilustracija

Dovršenim je kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji u Kninu nad dvojicom maloljetnika s toga područja utvrđena osnovana sumnja da su zajedno počinili kazneno djelo teške krađe i jedan od njih i kazneno djelo krađe, a drugi kazneno djelo prikrivanja.

Utvrđeno je da su osumnjičeni maloljetnici tijekom noći 27./28. studenog 2011.g. u Kninu u Zvonimirovoj ulici provalili u tamošnju crkvu i otuđili manji iznos novca. Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je jedan od osumnjičenih maloljetnika početkom ovoga mjeseca u Kninu u Tomislavovoj ulici 60-godišnjoj mještanki iz obiteljske kuće otuđio zlatni nakit, koji je drugo osumnjičeni maloljetnik prodao, iako je znao da je nakit pribavljen kaznenim djelom.

Prema osumnjičenim maloljetnicima će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenih djela za koja su osumnjičeni.



Stranica