Dvojica muškaraca i policijski službenik izvan službe narušavali javni red i mir

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/policija05.jpg

Protiv svih sudionika događaja će zbog počinjena prekršaja iz čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira biti podnesen optužni prijedlog, dok će protiv policijskog službenika biti pokrenut i disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti sukladno odredbama Zakona o policiji

FOTO: ilustracija

Jučer 04. srpnja oko 20,53 sata na širem području Šibenika, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane dvojice muškaraca u dobi od 41 i 71 godinu te policijskog službenika, izvan službe.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da 41-godišnjak, narušavao javni red i mir na način da je u dvorištu obiteljske kuće puštao preglasno glazbu, poradi čega su mu 71-godišnjak i policijski službenik Policijske uprave šibensko-kninske, uputili razne pogrdne riječi.
 
Nakon dovršenog istraživanja protiv svih sudionika događaja će zbog počinjena prekršaja  iz čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira biti podnesen optužni prijedlog.

Protiv policijskog službenika će biti pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti sukladno odredbama Zakona o policiji.
 

Priopćenja