Dvojica 21-godišnjaka osumnjičeni za više krađa

Slika \PU_SK\slike\vijesti\auto_policija04.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjaka osumnjičenima za počinjenje tri krađe i jednu produljenu krađu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 23. veljače u Šibeniku, s namjerom pribavljanja imovinske koristi, u razdoblju od 14 do 16 sati iz 7 trgovina sa sjedištem u Zagrebu otuđili 9 parfema, 1 parfemsku kremu i 4 boce alkoholnog pića vrijednosti 5.784 kune. U suradnji s građanima utvrđeno je kojim se automobilom počinitelji koriste te su brzom reakcijom policijskih službenika pronađeni i uhićeni u Šibeniku, a temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku u automobilu su pronađeni otuđeni predmeti koji su vraćeni vlasnicima.


Obzirom na vrijednost otuđene robe u pojedinoj trgovini, utvrđeno je kako su počinili tri kaznena djela krađe (materijalna šteta preko 1.000 kuna) te jedno produljeno kazneno djelo krađe (materijalna šteta ispod 1.000 kuna u 4 trgovine), a protiv počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.



Priopćenja