Dolijale kradljivice zlatnog nakita

Slika PU_SK/slike/vijesti/auto_policija06.jpg

 U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakinjom i 26-godišnjakinjom, obje bosanskohercegovačke državljanke, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su u društvu s 41-godišnjim također

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakinjom i 26-godišnjakinjom, obje bosanskohercegovačke državljanke, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su u društvu s 41-godišnjim također bosanskohercegovačkim državljaninom, počinili dva kaznena djela teške krađe.

Utvrđeno je da su osumnjičeni 10. studenog 2011.g. oko 14.30 sati u Kninu u Tuđmanovoj ulici po dolasku u tamošnju zlatarnicu s namjerom krađe zlata, pokušali otuđili tri zlatne ogrlice, tako što su osumnjičena 39-godišnjakinja i 41-godišnjak zagovarali 48-godišnju zaposlenicu, dok je 26-godišnja osumnjičenica zlatne ogrlice spremala u torbu, što je uočila zaposlenica i osumnjičenoj istrgla torbu s ogrlicama. Tom prilikom, prije dolaska policije, s osobnim vozilom 26-godišnjakinje, a koje je kasnije pronađeno, udaljio se osumnjičeni 41-godišnjak.

Daljnjim je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su osumnjičeni na opisani način 10. listopada 2011.g. i na otoku Krku izvršili krađu zlatnog nakita u vrijednosti od 25 980 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju i ispitivanju kod zamjenika Županijskog državnog odvjetnika, osumnjičene 39-godišnjakinja i 26-godišnjakinja su dovedene sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku, a za osumnjičenim 41-godišnjakom se traga.   

 



Stranica