Dani otvorenih vrata policije - Knin

  • Slika \PU_SK\Galerije\2023\Postani policajac\DOV-Knin_.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Nastavak prezentacije svih rodova policije kao i uvjeta za zanimanje postani policajac nastavljeno je u Kninu

FOTO: PU šibensko-kninska

Dani otvorenih vrata Policijske uprave šibensko-kninske su nastavljeni u Kninu. Na području Knina su prethodno svi srednjoškolci upoznati s mogućnošću nastavka školovanja na Policijskoj akademiji, dok je intencija ovaj put stavljena i na prekvalifikaciju osoba do 28 godina starosti kako bi nakon školovanja postali policijski službenici.

Nakon predstavljanja projekta u Šibeniku, u sportskoj dvorani na Baldekinu, nastavak se održao u Kninu na glavnom trgu. Uz postavljene štandove sa svom opremom i tehnikom kojom se policijski službenici koriste, na platotu su izvedene pokazne vježbe od strane propadnika Interventne jedinice policije.

Opet su najatraktivnije bile vježbe sa službenim psima gdje su građani i svi zainteresirani srednjoškolci mogli vidjeti pravilan način korištenja pasa za održavanje povoljnog stanja reda i mira, ali i za rješavanje najsloženijih situacija.

Nakon svih prezentacija u kontaktima s policijskim službenicima građani su mogli dobiti sve informacije o policijskom poslu, humanosti obavljanja posla, ali i odgovornosti koje su svi policijski službenici svjesni kako bi svim građanima pružili sigurnost u bilo kojem kraju Republike Hrvatske.

Stranica