BOŽIĆNI TURNIR - NIKICA ČVRLJAK

Slika PU_SK/slike/PU/Bozicni turnir 2011/naslovnaIMG_4092.JPG

foto: PU šibensko-kninska

Regionalni klub IPA Šibenik i PU šibensko-kninska su u vremenskom razdoblju od 28.-30.prosinca 2011.g. organizirali malonogometni humanitarni turnir u Sportsko-rekreacijskom centru PU šibensko-kninske "Marinko Kardum" , u sportskom objektu "Hangar" pod nazivom "Božićni turnir 2011.g. - Nikica Čvrljak". Turnir je posvećen teško stradalom policijskom službeniku Policijske postaje Šibenik Nikici Čvrljak  koji je od prometne nesreće u svibnju 2010.g. u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, te prikupljanju sredstava za pomoć istome i njegovoj obitelji.

Na turniru su sudjelovale 24 malonogometne ekipe ustrojstvenih jedinica Pu šibensko-kninske, javnih ustanova i tvrtki koje su pomogle u uređenju "Hangara", od čega 16 veteranskih i 8 "mladih" ekipa.

Pobjednik turnira u u veteranskoj skupini je tvrtka "MŽ Perković", a u istoj kategoriji 2. mjesto je zauzela ekipa Interventne jedinice policije, dok je treće mjesto osvojila ekipa Policijske postaje Šibenik.

U kategoriji "mladi" pobjednik je ekipa "Hangar", a drugo mjesto je pripalo tvrtci "Laurus d.o.o.", dok je treće mjesto osvojila Postaja prometne policije Šibenik.

Pobjednicima su na završnoj svečanosti 30.prosinca 2011.g. uručene medalje i prijelazni pehar čemu su nazočili i članovi obitelji Nikice Čvrljak. "Hangar" je tom prilikom svečano otvorio načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić, a policijski kapelan don Darko Poljak je isti blagoslovio uz zajedničku molitvu za ozdravljenje Nikice Čvrljka.

Obitelji su predata prikupljena sredstva, a sinu teško stradalog policijskog službenika su uručeni i prigodni pokloni.

 

  



Stranica