Biciklistička utrka „CRO Race“ - zatvaranje državne ceste D-8

  • Slika
  • Slika

Utrka na području PU šibensko-kninske odvijati će se između 12.00 i 13.30 sati

U razdoblju od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine održati će se biciklistička utrka „CRO Race“, koja je podijeljena na 6. etapa.
 
Biciklistička utrka započinje 28. rujna (utorak) u 11.05 sati relacijom 1. etape Osijek  – Koprivnica, a u sklopu 3. etape biciklističke utrke Primošten – Makarska, danom 30. rujna (četvrtak) natjecatelji će krenuti i oko 22 kilometra prolaziti područjem Policijske uprave šibensko-kninske.  
 
Sukladno vremenskom planu utrke, 3. etapa starta iz Primoštena u 12,45 sati, ali u vremenu od 12,00 do 13,30 sati biti će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost policijskih službenika i predstavnika organizacije.
 
Za vrijeme prolaska kroz područje ove Policijske uprave, natjecatelji će se kretati državnom cestom D-8 i drugim cestama na području Primoštena i Rogoznice na relaciji Primošten – Rogoznica – Podorljak.
 
Kako je za potrebe utrke potrebno da na kolniku prometnice kojom se utrka odvija nema drugih sudionika u prometu osim natjecatelja i njihovih vozila iz pratnje, molimo sve vozače da postupaju sukladno uputama odnosno znakovima policijskih službenika i redara koji će na pojedinim lokacija vršiti zatvaranje prometa na trasi kretanja natjecatelja odnosno uoči dolaska natjecatelja neće dozvoliti uključivanje vozila na trasu biciklističke utrke.
 
Apeliramo na vlasnike teretnih vozila da svoja vozila u vrijeme održavanja utrke preusmjere na ostale prometne pravce jer će se ista privremeno isključivati iz prometa.
 
Gledatelje utrke molimo da ne stoje na kolniku odnosno da utrku promatraju s pozicija koje se nalaze van kolnika na sigurnoj udaljenosti od ruba kolnika, kako na iste ne bi naletjeli natjecatelji.
 
Molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i postupanje sukladno znacima i naredbama policijskih službenika te uputama redara utrke.
 

Najave