Akcija "Prijavi, nemoj šutjeti!" u Vodicama i Pirovcu

Slika PU_SK/slike/PU/vrs_nas.jpg

 Povodom obilježavanja Svjetskog dana prevencije zlostavljanja djece (19. studeni) pod sloganom „Prijavi, nemoj šutjeti „ u sklopu planiranih preventivnih aktivnosti s ciljem da se što više djece i mladih upozna što učiniti u slučaju ovakvog vida nasilja, policijska

foto: crtež autor Antonio Lučić

Povodom obilježavanja Svjetskog dana prevencije zlostavljanja djece (19. studeni) pod sloganom „Prijavi, nemoj šutjeti „ u sklopu planiranih preventivnih aktivnosti s ciljem da se što više djece i mladih upozna što učiniti u slučaju ovakvog vida nasilja, policijska službenica za maloljetničku delinkvenciju i kontakt policajac iz Policijske postaje Vodice od jučer su počeli s predavanjem po osnovnim školama na tom području.

U sklopu te akcije danas, 24. studenog 2011.g., održati će edukativno predavanje učenicima 7 i 8 razreda osnovne škole u Vodicama i Pirovcu, a sutra, 25. studenog 2011.g. s početkom u 13 sati predavanje, odnosno edukacija na ovu temu održati će se i u osnovnoj školi u Murteru.

Od strane ove Policijske postaje izrađeni su prigodni letci, koji će biti podijeljeni učenicima, a koji će po završetku predavanja anonimno popuniti i prigodni anketni upitnik. 

  



Stranica