Prometna nesreća kod Srimske lokve

Jučer, 21. prosinca oko 22.35 sati na državnoj cesti D-8, predio zvani „Srimska lokva“, dogodila se prometne nesreće u kojoj je teške i po život opasne tjelesne ozlijede zadobio 39-godišnji Šibenčanin, kao putnik u osobnom automobili marke „Mercedes Viano“ i zadržan  

 Jučer, 21. prosinca oko 22.35 sati na državnoj cesti D-8, predio zvani „Srimska lokva“, dogodila se prometne nesreće u kojoj je teške i po život opasne tjelesne ozlijede zadobio 39-godišnji Šibenčanin, kao putnik u osobnom automobili marke „Mercedes Viano“ i zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. Teške tjelesne ozlijede zadobio je i 37-godišnji vozač drugog osobnog automobila  iz Biograda, a 34-godišnji putnik iz tog vozila iz Vodica zadobio je lakše tjelesne ozlijede.  

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 38-godišnji Šibenčanin upravljajući osobnim automobilom marke „Mercedes Viano“, stranih registracijskih  oznaka izvršio pretjecanje kolone vozila i u zavoju, pri čemu se sudario sa osobnim automobilom marke „Ford Fokus“, zadarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak iz Biograda.  Nakon sudara oba automobila su se odbila i udarila u metalnu zaštitnu ogradu, koja je u dužini od 14 metara prošla kroz desnu stranu osobnog automobila marke „Mercedes Viano“.

Protiv 38-godišnji vozača osobnog automobila marke „Mercedes Viano“ slijedi kaznena prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.

 



Stranica