Prometna nesreća u Žaboriću

Jučer, 19. prosinca oko 4 sata na državnoj cesti D-8 u mjestu Žaborić, predio Mrzla Vala dogodila se prometne nesreće u kojoj je 19-godišnjak iz Grebaštice, kao putnik u osobnom automobilu, teške tjelesno ozlijeđen i zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici  

Jučer, 19. prosinca  oko 4 sata na državnoj cesti D-8 u mjestu Žaborić, predio Mrzla Vala dogodila se prometne nesreće u kojoj je 19-godišnjak iz Grebaštice, kao putnik u osobnom automobilu, teške tjelesno ozlijeđen i zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, a 23-godišnji vozač iz toga mjesta je lakše ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 23-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom marke „Audi“, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja automobila osobinama ceste, izgubio nadzor nad vozilom i izletio izvan kolnika, gdje je udario u zemljano kameni usjek, a potom se klizeći zaustavio na prometnoj traci. 

Protiv 23- godišnjeg vozača biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



Stranica