Dvije teške krađe i jedna krađa

U razdoblju od 23.-studenoga – 16. prosinca na Moseću, predio zvani „Vidikovac“, nepoznati je počinitelj provalio u prostore tvrtki iz Zagreba i Splita i otuđio više desetaka metara kabela. Nastala šteta će se naknadno utvrditi. 

 U razdoblju od 23.-studenoga – 16. prosinca na Moseću, predio zvani „Vidikovac“, nepoznati je počinitelj provalio u prostore tvrtki iz Zagreba i Splita i otuđio više desetaka metara kabela. Nastala šteta će se naknadno utvrditi.

Jučer, 16. prosinca u popodnevnim satima u Kninu u ulici Kralja Zvonimira, nepoznati je počinitelj provalio u tamošnju sportsku dvoranu i otuđio robe u vrijednosti od oko 300 kuna.

Tijekom noći 15./16. prosinca u Kninu, predio Vedro Polje, uz željezničku prugu, nepoznati je počinitelj otuđio oko desetak metara kabela, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 3 000 kuna.         

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog dva kaznena djela teške krađe i jednog kaznenog djela krađe. 



Stranica