Tri teške krađe i dvije krađe

 Tijekom noći 7./8. prosinca u Šibeniku u ulici fra Jerolima Milete, nepoznati je počinitelj provalio u tamošnju trgovinu i otuđio robe u vrijednosti od oko 1 500 kuna.

 Tijekom noći 7./8. prosinca u Šibeniku u ulici fra Jerolima Milete, nepoznati je počinitelj provalio u tamošnju trgovinu i otuđio robe u vrijednosti od oko 1 500 kuna.

 U isto vrijeme u Uzdolju kod Knina, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt i otuđio manji iznos novca i nekoliko boca alkoholnih pića.

 U vremenu od 8. studenoga do 8. prosinca u Rupama na brdu „Velika gradina“, nepoznati je počinitelj tvrtci iz Zagreba s odašiljača otuđio bakrena uzemljenja, a ukupna nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 4 500 kuna.

 8. prosinca u prijepodnevnim satima u Šibeniku, nepoznata ženska osoba, je iz stana 85-godišnjaku, koristeći njegovu nepažnju pri prodaji masažera, otuđila manji novčani iznos.

 U popodnevnim satima jučer, 8. prosinca u Šibeniku u ulici Ante Starčevića, nepoznati je počinitelj s izložbenog pulta  otuđio mobitel, a pričinjena šteta procijenjena je na iznos od oko 7 398 kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog tri kaznenoga djela teške krađe i dva kaznena djela krađe. 



Stranica