Dvije teške krađe i jedna krađa

U vremenu od 22.-27.studenog u Koprni je nepoznati počinitelj provalio u crkvu Svetog Lovre i otuđio nekoliko svijećnjaka i nastavka za svijećnjake.Nastala šteta se cijeni na oko 7000 kuna. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela teške krađe.

   U vremenu od 22.-27.studenog u Koprni je nepoznati počinitelj provalio u crkvu  Svetog Lovre i otuđio nekoliko svijećnjaka i nastavka za svijećnjake.Nastala šteta se cijeni na oko 7000 kuna. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela teške krađe.

 27. studenog u popodnevnim satima u Šibeniku je nepoznati počinitelj 42-godišnjaku iz Šibenika otuđio torbicu u kojoj se nalazio manji novčani iznos i više raznih isprava.Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe

 Tijekom noći  26/27.studenog  u Kninu je nepoznati počinitelj provalio u baraku vlasništvu 37-godišnjaka iz Knina . Iz barake je otuđeno predmeta u vrijednosti od oko 300 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja biti će podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela teške krađe.



Stranica