Provale u Rogoznici i Vodicama

Tijekom noći 24./25. studenoga u Rogoznici, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu i otuđio raznoga alata u vrijednosti od oko 17 000 kuna.  

Tijekom noći 24./25. studenoga u Rogoznici, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu i otuđio raznoga alata u vrijednosti od oko 17 000 kuna.

U isto vrijeme u Vodicama u ulici Pavla Šubića, nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil 30-godišnjeg Splićanina s namjerom otuđenja. Ukupna nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 2 000 kuna.

Prema zaprimljenoj prijavi u Policijskoj postaji Vodice, nepoznati je počinitelj od mjeseca listopada do 25. studenoga 2010.g. u Vodicama na predjelu „Šarinac“ s otvorenog prostora 61-godišnjaku otuđio razni građevinski materijal u ukupnoj vrijednosti od oko 10 000 kuna.   

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog dva kaznenog djela teške krađe i jednog kaznenog djela krađe, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja, ovih i drugih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.



Stranica