Šibenik - dovršeno kriminalističko istraživanje

3.rujna je dovršenom kriminalističko istraživanje u Policijskoj postaji Šibenik nad 60-godišnjakom iz Brodarice zbog kaznenog djela prijevare i kaznenog djela posebni slučajevi krivotvorenja isprava na štetu 33-godišnjaka iz Žaborića.

 3.rujna je dovršenom kriminalističko istraživanje u Policijskoj postaji Šibenik nad 60-godišnjakom iz Brodarice zbog kaznenog djela prijevare i kaznenog djela posebni slučajevi krivotvorenja isprava na štetu 33-godišnjaka iz Žaborića.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da je 60-godišnjak  je u drugoj polovici 2006. s jednim od telekomunikacijskih operatera krivotvorenjem isprava na ime 33-godišnjaka sklopio ugovor o pretplati, te u razdoblju od 15 mjeseci na ime oštećenog je napravio račun  u iznosu od 1 817.00  kn koji nije podmirio, zbog čega je isti iznos računa došao na naplatu  oštećenom.
Protiv 60-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela prijevare i kaznenog djela posebni slučajevi krivotvorenja isprave.
 


Stranica