Šibenik - kazneno djelo zlouporabe opojnih droga

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Primoštena osumnjičenim za kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

 U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno  kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Primoštena osumnjičenim za kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.
Tijekom kriminalističkog istraživanja nad 37-godišnjakom za kazneno djelo teške krađe, po nalogu Istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku izvršena je pretraga obiteljske kuće koju koristi . Tom prilikom je pronađeno i oduzeto ukupno 75.3 grama neto težine zelene biljne materije karakteristične za opojnu drogu marihuanu. Nadalje je u neposrednoj blizini obiteljske kuće na otvorenom prostoru obraslom niskim raslinjem i grmljem, pronađeno i oduzeto pet stabljika zelene biljke izgleda karakterističnog za opojnu drogu marihuana, a što je sve 37-godišnjak neovlašteno posjedovao. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno  da je osumnjičeni neovlašteno posjedovao i proizvodio opojnu drogu radi prodaje. Ovom prilikom nije utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo teške krađe.
34-godišnjak je tijekom jutra,  uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku. 

Stranica