Jedno kazneno djelo teške krađe i četiri kaznena djela krađe

Noću 27/28.kolovoza u Konjevratima je nepoznati počinitelj protiv kojeg će biti podnesena kaznena prijava provalio u ugostiteljski objekt „Mihovil“ iz kojeg je otuđen manji novčani iznos.

 Noću 27/28.kolovoza  u Konjevratima je nepoznati počinitelj protiv kojeg će biti  podnesena kaznena prijava provalio u ugostiteljski objekt „Mihovil“ iz kojeg je otuđen manji novčani iznos.

 27.kolovoza u popodnevnim satima na plaži u Vodicama, šetalište Ivana Mažuranića nepoznati je počinitelj 57-godišnjakinji s područja Ivanić grada otuđio  osobne stvari i  manji iznos novca.

22-godišnjoj zagrebčanki na istom mjestu i u isto vrijeme nepoznati je počinitelj otuđio također osobne stvari i manji iznos novca.
 
 Noću 27/28.kolovoza u Murteru , ul. Put Goričine iz dvorišta obiteljske kuće 50-godišnjem mještaninu je nepoznati počinitelj otuđio biciklu . Nastala materijalna šteta ja procijenjena na iznos od oko 3000 kn.  

27. kolovoza oko 13.30 sati na Novoj tržnici u Šibeniku iz prostoriji WC-a nepoznati je počinitelj 70-godišnjakinji iz Šibenika otuđio novčanik  s manjim iznosom novca.                                                            
Protiv nepoznatih počinitelja će biti prema Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku podnijete kaznene prijave.

Stranica