Kazneno djelo prisile prema pravosudnom dužnosniku

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom iz Gradine, općina Šibenik, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo prisile

 U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom iz Gradine, općina Šibenik, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo prisile prema pravosudnom dužnosniku, na štetu 40-godišnjakinje iz Šibenika.
65-godišnjak  je 24. kolovoza 2010.g. prijetnjom od 40-godišnjakinje, koja je u svojstvu raspravnog suca u njegovom predmetu, zatražio poduzimanje radnji roku koji je sam odredio. Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku izvršena je pretraga obiteljske kuće 65-godišnjaka, kojom prilikom nisu pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu s nekim od kaznenih djela. 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 65-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog kaznenog djela prisile prema pravosudnom dužnosniku. 
                                                                                              
 


Stranica