Šibenik - tri kaznena djela

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom iz Zlarina osumnjičenom za četiri kaznena djela i to kazneno djelo utaje, krivotvorenja isprave, ovjeravanje

 U Policijskoj postaji Šibenik  je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom iz Zlarina osumnjičenom za četiri kaznena djela i to kazneno djelo utaje, krivotvorenja isprave, ovjeravanje neistinitog sadržaja i prijevare u gospodarskom poslovanju, a sve na štetu tvrtke iz Zagreba.
63-godišnjak je u svojstvu odgovorne osobe tvrtke iz Šibenika, 27. rujna 2007.g. potpisao pet ugovora o operativnom lisingu za pet vozila,  za koja nije platio niti jednu ratu. Po otkazivanju ugovora,  9. lipnja 2009.g. oštećenoj tvrtci  je ostao dužan oko 500 000 kuna. U cilju pribavljanja protupravne imovinske koristi za sebe i svoju tvrtku sporna vozila je prodavao fizičkim i pravnim osobama, temeljem lažnih računa, koje je ovjeravao pečatom svoje tvrtke.
Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenih djela za koja je osumnjičen.
 


Stranica