Dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga

Slika PU_SK/slike/vijesti/droga 2010/pirovac i vd/thmb.jpg

U Odjelu kriminalističke policije su dovršena kriminalistička istraživanja nad 33-godišnjakom iz Pirovca i 34-godišnjakom iz Vodica, osumnjičenima za kaznena djela zlouporabe opojnih


foto:PU šibensko-kninska  
U Odjelu kriminalističke policije su dovršena kriminalistička istraživanja nad 33-godišnjakom iz Pirovca i 34-godišnjakom iz Vodica, osumnjičenima  za kaznena djela zlouporabe opojnih droga.
Prema ranije prikupljenim saznanima, 24. kolovoza 2010.g. u Pirovcu u Slavonskoj ulici, u makiji i niskom raslinju, pronađene su dvije stabljike izgleda karakterističnog za opojnu drogu marihuana, za koju je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su u neovlaštenom posjedu osumnjičenog 33-godišnjaka. Tijekom ovoga postupanja osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno predao 8 grama neto težine suhe biljne materije karakteristične za navedenu opojnu drogu, a koju je neovlašteno posjedovao.
Osumnjičeni 34-godišnjak je također jučer oko 20.45 sati u Vodicama u ulici Put blata, po policijskim službenicima zatečen u neovlaštenom posjedu 0.6 grama neto težine biljne materije karakterističnog izgleda za opojnu drogu marihuana, koju je dragovoljno predao.
Protiv 33-godišnjaka i 34-godišnjaka će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.            


Stranica