Četiri kaznena djela teških krađa

Tijekom noći 23./24. kolovoza u Vodicama u ulici Ćirila i Metoda, nepoznati je počinitelj provalio u tamošnji trgovački centar i otuđio

 Tijekom noći 23./24. kolovoza u Vodicama u ulici Ćirila i Metoda, nepoznati je počinitelj provalio u tamošnji trgovački centar i otuđio veći iznos novca.
U isto vrijeme u Lozovcu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u prostorije tamošnje tvrtke, a nastala šteta cijeni se na iznos od oko 100 kuna. .
Jučer, 24. kolovoza u popodnevnim satima u Primoštenu u Šibenskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u apartman i 31-godišnjem češkom državljaninu otuđio manji iznos stranog i domaćeg novca.
 Prema zaprimljenoj prijavi u Policijskoj postaji Šibenik, nepoznati je počinitelj u vremenu od 18.-24. kolovoza u Šibeniku u ulici Andrije Hebranga provalio u poslovni prostor 48-godišnjaka iz Grebaštice i ništa nije otuđio, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 100 kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog ukupno četiri kaznena djela teških krađa.


Stranica