Provale u Grebaštici, Jadriji i Žaboriću

Tijekom noći 19/20. kolovoza u Grebaštici, uvala „Mirin“, nepoznati počinitelj je na štetu 54-godišnjaka iz Brodarice izvršio provalu u

 
 Tijekom noći 19/20. kolovoza u Grebaštici, uvala „Mirin“, nepoznati počinitelj je na štetu 54-godišnjaka iz Brodarice izvršio provalu u kamp kućicu i pokušao je izvršiti provalu u drvenu kućicu. Iz kamp kućice otuđen je razni alat za kućne i poljoprivredne poslove. Nastala materijalna šteta je procijenjena na iznos od oko 2 000 kuna.  
 
Tijekom noći  7./8. kolovoza na Jadriji, uvala „Guština“, nepoznati počinitelj je na štetu 56-godišnjaka iz Zaprešića izvršio provalu u čamac, iz kojeg je otuđio dizel gorivo, baterijsku lampu, bocu sa vinom, aparat za gašenje i kutiju sa raznim alatom. Nastala materijalna šteta je procijenjena na iznos od oko 2 500 kuna. 

  20.kolovoza između 17 i 20 sati u Žaboriću je nepoznati počinitelj  provalio u vikend kuću i na štetu 63-godišnjeg državljanina Švicarske i otuđio prijenosno računalo, kameru, „GPS“ uređaj i manji novčani iznos. 

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave.                                                                                                                           


Stranica