Šibenik - dvojica zatečena u krađi

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Solina osumnjičenom za dva kaznena krađe i

 
U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Solina osumnjičenom za dva kaznena krađe i nad 42-godišnjakom osumnjičenom za jedno kazneno djelo krađe, a koja kaznena djela su izvršena na štetu više tvrtki i osoba.
Jučer, 17. kolovoza oko 9.25 sati u Šibeniku u ulici Stjepana Radića u tamošnjoj trgovini „DM“, policijski službenik ove Policijske postaje, osumnjičene je zatekao u krađi. Tijekom kriminalističkog istraživanja nad osumnjičenima je utvrđeno da je 32-godišnji osumnjičenik, dana 11. kolovoza u navedenoj trgovini otuđio 29 komada raznih uložaka za žilete za brijanje u ukupnoj vrijednosti od 2 576.10 kuna. Nadalje je utvrđeno da su osumnjičeni zajedno jučer, 17. kolovoza  neposredno prije zatjecanja u krađi, iz više trgovina u Šibeniku otuđili razne prehrambene proizvode, alkoholna pića i sredstva za higijenu. Tako otuđeni predmeti su kod osumnjičenih pronađeni i oduzeti.


Stranica