Pet kaznenih djela teških krađa

U vremenu od 11.-17. kolovoza u Tisnom u ulici Luke, nepoznati je počinitelj s otvorenog i neosiguranog parkirališta, 61-godišnjem

 
 U vremenu od 11.-17. kolovoza u Tisnom u ulici Luke, nepoznati je počinitelj s otvorenog i neosiguranog parkirališta, 61-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio trajler. Nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 36 000 kuna. 
U Brodarici, predio Rezalište u vremenu od 15.-17. kolovoza, nepoznati je počinitelj provalio u brod 49-godišnjaka iz toga mjesta i ništa nije otuđio.  Nastala materijalna šteta procijenjena je na iznos od oko 200 kuna.
Tijekom noći 16./17. kolovoza u Pirovcu, na predjelu Ostridak, nepoznati je počinitelj provalio u radni stroj i kamion tvrtke iz toga mjesta i otuđio više desetaka litara goriva. Ukupna nastala materijalna šteta procijenjena je na iznos od oko 14 000 kuna.
U isto vrijeme u Brodarici u ulici Obala oslobođenja, nepoznati je počinitelj provalio u tamošnji kiosk tvrtke sa sjedištem u Brodarici i otuđio praznu metalnu kasu.Ukupna nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 10 000 kuna.
Jučer, 17. kolovoza u Pirovcu u ulici Ivana Gorana Kovačića, nepoznati je počinitelj nakon ulaska u apartman provalio u metalnu kasu i 44-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio znatan iznos stranog novca, osobne dokumente i odjeću.                                                              
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku za kaznene djela teških krađa.


Stranica