Knin - dovršeno kriminalističko istraživanje

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz Ervenika osumnjičenom za kazneno djelo

 U Policijskoj postaji Knin je  dovršeno  kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz Ervenika osumnjičenom za kazneno djelo nedozvoljene trgovine.
Temeljem ranije prikupljenih saznanja da osumnjičeni neovlašteno prodaje cigareta čiji je promet zabranjen, po nalogu Istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku izvršena je pretraga obiteljske kuće i osobnog vozila koje koristi osumnjičeni, gdje je pronađeno i oduzeto ukupno 61 kutije raznih cigareta s markicom Ministarrstva financija Republike Srbije i jedna kutija cigareta s markicom Ministarstva financija Republike Hrvatske. Tijekom pretrage obiteljske kuće pronađeni su i oduzeti dijelovi vatrenog oružja i streljivo, a tom prilikom 61-godišnji otac osumnjičenog je dragovoljno predao vatreno oružje, koje je neovlašteno posjedovao.
Protiv 40-godišnjeg osumnjičenika će  biti  podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u kninu, zbog kaznenog djela za koje je osumnjičen, dok će protiv 61-godišnjaka biti podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu, zbog prekršaja iz zakona o oružju.


Stranica