Sadam kaznenih djela krađa

U prijepodnevnim satima, 13. kolovoza u Šibeniku u ulici Kralja Zvonimira, nepoznati je počinitelj iz službenih prostorija tamošnje

 U prijepodnevnim satima, 13. kolovoza  u Šibeniku u ulici Kralja Zvonimira, nepoznati je počinitelj iz službenih prostorija tamošnje tvrtke 34-godišnjoj zaposlenici otuđio novčanik s manjim novčanim iznosom i osobnim dokumentima.

U isto vrijeme na državnoj cesti D-58, između Vrpolja i Boraje, nepoznati je počinitelj s otvorenog prostora, na štetu Hrvatskih autocesta, otuđio pokretni semafor. Nastala materijalna šteta procijenjena je na iznos od oko 10 000 kuna.

Tijekom noći 14./15. kolovoza  u Bilicama, nepoznati je počinitelj 19-godišnjakinji iz Šibenika otuđio mobitel. Nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 1 100 kuna.

Jučer, 16. kolovoza nepoznati su počinitelji izvršili četiri kaznena djela krađe, od kojih tri u Vodicama, i to :
- na Plavoj plaži 26-godišnjaku iz Požege otuđena je torbica s novčanikom, manjim novčanim iznosom, osobnim dokumentima i mobitelom,
-  u pansionu hotela „Punta“, 37-godišnjem slovačkom državljaninu je otuđeno tehničke robe u vrijednosti od oko 1 400 kuna,
-  u ulici Herfordski prolaz 27-godišnjoj Šibenčanki je otuđen novčanik s osobnim dokumentima i mobitelom. Ukupna nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 3 500 kuna.
-  u Murteru, na plaži Slanica, 48-godišnjoj Zagrepčanki je otuđen bicikl, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 3 500 kuna.
        
         Protiv nepoznatih počinitelja biti će podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sedam kaznenih djela krađe.


Stranica