Jučer tri teške krađe i 16 krađa

Jučer su zaprimljene 3 prijave o počinjenju kaznenih djela teških krađa i 16 prijava o počinjenju kaznenih djela krađa i to:

 Jučer su zaprimljene 3 prijave o počinjenju kaznenih djela teških krađa i  16 prijava o počinjenju kaznenih djela krađa i to: 
- u Brodarici, u ul. Krapanjskih spužvara gdje je iz obiteljske kuće 81-godišnjeg mještanina otuđen manji novčani iznos.
- u Rogoznici, u ul. Miline gdje je iz apartmana na štetu troje mađarskih državljana otuđen manji novčani iznos.
 - u Docu kod Primoštena gdje je iz obiteljske kuće 50-godišnjem talijanskom državljaninu jotuđen veći novčani iznos.
 -  u Brodarici, u ul. 4.kolovoza 1941.g. iz obiteljske kuće 60-godišnjaka  iz Šibenika otuđen je manji novčani iznos.  
 - u Brodarici, u ul.Krapanjskih spužvara iz otključanog apartmana na štetu 52-godišnjeg gosta iz Dalja otuđen je manji novčani iznos.
 - u Oklaju iz konobe 76-godišnjeg mještanina je otuđeno pršuta i maslinova ulja u vrijednosti  od oko 10.000 kuna.
 - u auto-kampu „Lovišća“ u Jezerima 40-godišnjem njemačkom državljaninu je otuđen bicikl vrijednosti oko 4000 kuna.
- u Brodarici, u ulici  Krapanjskih spužvara iz obiteljske kuće je 49-godišnjoj vlasnici iz Brodarice  otuđen manji novčani iznos.
 - u Brodarici, u ul. Krapanjskih spužvara iz kuće u kojoj boravi 53- godišnji slovenski državljanin na štetu istog je otuđen manji novčani iznos.
 - u Docu kod Primoštena iz kuće u kojoj boravi 57-godišnji slovački državljanin na štetu  kojeg je otuđen manji novčani iznos.
  - na Jadriji s brodice 27-godišnjeg zagrepčanina je otuđen vanbrodski motor čime mu je pričinjena šteta u iznosu  od oko 6.700 kuna.
 - u Rogoznici,  u Jadranskoj ulici s brodice 45-godišnjeg njemačkog državljanina je otuđen vanbrodski motor čime mu je pričinjena šteta oko 7000 kuna.
- u Vodicama, u ul. Ive Čače  iz zgrade gradske uprave 57-godišnjoj uposlenici je otuđena lisnica s manjim novčanim iznosom.
 - u Šibeniku,  u ul. Vladimira Nazora iz ureda tvrtke  55-godišnjoj uposlenici je otuđena lisnica s manjim novčanim iznosom.
 - u Šibeniku, ul.Stjepana Radića iz trgovine  je otuđeno artikala u vrijednosti oko 2 570 kuna.
 - u Šibeniku , u hotelskom naselju „Solaris“ 57-godišnjaku iz Šibenika  je otuđena jedn bicik čime je oštećen za oko 1 200 kuna.
 - u Lozovcu je 31-godišnjem njemačkom državljaninu otuđen ruksak ostavljen bez nadzora ispred trgovine. Iz ruksaka su otuđei manji novčani iznos i osobne stvari.
 - u Pirovcu, u ul. Porat iz apartmana u kojem boravi 34-godišnjak iz Srbije je otuđen manji novčani iznos.
 - u Brodarici,  u dječjem odmaralištu u ul.Luša na štetu petero djece iz Zagreba otuđeno je više mobitela i lisnica u kojima se nalazio manji novčani iznos.
 Protiv svih nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
 
 
 


Stranica