Šibenik i Dubrava - prometne nezgode

7. kolovoza oko 16.40 sati u Šibeniku u ul.S. Radića ispred glavnog ulaza u Opću bolnicu Šibenik se dogodila prometna nesreća. U

 7. kolovoza oko 16.40 sati u Šibeniku u ul.S. Radića ispred glavnog ulaza u Opću bolnicu Šibenik se dogodila  prometna nesreća. U nesreći su se sudarili moped i osobno vozilo. Nesreću je prouzročio 18-godišnji vozač mopeda iz Šibenika koji je mopedom šibenskih registarskih oznaka upravljao bez zaštitne kacige i prije stjecanja prava na upravljanje .On je dolaskom na navedeno mjesto poradi neprilagođene brzine mopedom  udario u osobno vozilo šibenskih reg istarskih oznaka koje je skretalo u bolnički krug. Osobnim vozilom je upravljao 43-godišnjak s područja Šibenika. Vozač mopeda je zadobio teške tjelesne ozljede koje su mu utvrđene u pćoj bolnici Šibenik gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Putnik na mopedu 21-godišnjak iz Šibenika  nije nosio zaštitnu kacigu  i zadobio je teške tjelesne ozljede koje su mu utvrđene u Općoj bolnici Šibenik odakle je na daljnje liječenje prevezen u bolnicu u Split. Protiv vozača mopeda je podnesena kaznena prijava .Protiv vlasnika mopeda , 28-godišnjaka iz Šibenika i putnika na mopedu su podneseni obvezni prekršajni nalozi.
 
Istog dana oko 18.15 sati na  autoputu A-1 u blizini Dubrave dogodila se prometna nesreća. Unesreći je ozlijeđeno petero talijanskih državljana koji su na daljnjem liječenju zadržani u Općoj bolnici Šibenik. Utvrđeno da je prometnu nesreću prouzročio 27-godišnjak iz Šibenika ,vozač osobnog vozila šibenskih registarskih oznaka koji je zbog neprilagođene brzinoe vozilom, u kojem su se kao putnici nalazili talijanski državljani, izletio van kolnika. Teške tjelesne ozljede su zadobili 27- godišnjak i 61-godišnjak dok su lakše tjelesne ozljede zadobili 44-godišnjak , 46-godišnjak i 40 -godišnjak. Protiv vozača je podnesena kaznena prijava.
 
 
 


Stranica