Šibenik - dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Splita

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Splita osumnjičenim za 3 kaznena djela

 
U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Splita osumnjičenim za 3 kaznena djela krađe, na štetu tvrtki iz Šibenika  i jedno kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni tijekom mjeseca srpnja i kolovoza 2010.g. u Šibeniku, iz trgovina oštećenih tvrtki otuđio parfeme i odjeću. Ukupna nastala šteta iznosi 6 689 kuna.
Tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog je pronađen i oduzet dio otuđenih predmeta, koji su vraćeni oštećenim tvrtkama. Tom prilikom kod osumnjičenog je pronađeno i oduzeto, 0.4 grama bruto težine smeđe praškaste tvari karakteristične za opojnu drogu heroin.
       
 Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, doveden Istražnom sucu Županijskog suda u šibeniku, za kaznena djela za koja je osumnjičen.


Stranica