Knin - dovršena tri kriminalistička istraživanja

U Policijskoj postaji Knin dovršen su tri kriminalistička istraživanja i to nad 43-godišnjakom iz Slavonskog Broda za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu svoje 39-godišnje supruge,

 
U Policijskoj postaji Knin dovršena su tri kriminalistička istraživanja i to nad
 
- 43-godišnjakom iz Slavonskog Broda za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu svoje 39-godišnje supruge.
Osumnjičeni je u popodnevnim satima 28. lipnja 2010.g. u Kninu u Grabovčevoj ulici u zabavnom parku, gdje trenutno borave, verbalno, a potom i fizički napao oštećenu, kada joj je ozbiljno prijetio, a to sve u nazočnosti njihove djece.
 
- nad 33-godišnjakinjom iz Kijeva osumnjičenom za kazneno djelo sprječavanje dokazivanja na štetu 19-godišnje Kninjanke.
Osumnjičena je jučer, 30. lipnja, kao i tijekom mjeseca svibnja 2010.g. ozbiljnom prijetnjom oštećenu, kao svjedokinju u postupku, navodila da dade lažan iskaz.
 
- nad 49-godišnjakom iz Biskupije osumnjičenom za kazneno djelo prijetnje na štetu 47-godišnjaka iz Knina i kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari.
 Osumnjičeni je jučer, 30. lipnja 2010.g. u Kninu , Trg Oluje, verbalno i fizički napao oštećenog ozbiljno mu prijeteći, zbog pomaganja oko odvođenja supruge i djece osumnjičenog u sigurnu kuću. Prilikom ulaska oštećenog u svoje osobno vozilo osumnjičeni je razbio staklo na vozilu, kada je zadobio ozlijede lakše tjelesne ozlijede. Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Istražnog suca Županijskog suda u šibeniku izvršena je pretraga obiteljske kuće i vozila koje koristi osumnjičeni kada je pronađeno više desetaka komada raznog streljiva koje je osumnjičeni neovlašteno posjedovao.
 
Protiv svih naprijed navedenih osumnjičenih biti će podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog kaznenih djela za koja su osumnjičeni.                 


Stranica