Podorljak - vozačica automobila oduzela prednost motociklu

Jučer, oko 15.25 sati na državnoj cesti D-8 u Podorljaku dogodila se prometne nesreće u kojoj s, 38-godišnji vozač motocikla iz Vodica i 41-godišnja putnica na motociklu iz Zagreba, zadobili teške tjelesne ozlijede.

 
Jučer, oko 15.25 sati na državnoj cesti D-8 u Podorljaku dogodila se prometne nesreće u kojoj s, 38-godišnji vozač motocikla iz Vodica i 41-godišnja putnica na motociklu iz Zagreba, zadobili teške tjelesne ozlijede. Nakon pružene im liječničke pomoći u Općoj bolnici Šibenik, ozlijeđeni su zadržani na daljnjem liječenju.
Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 24-godišnja vozačica  iz Splita upravljajući osobnim vozilom marke „Citroen“, splitskih registracijskih oznaka dolaskom do raskrižja  oduzela prednost prolaska nailazećem motociklu, marke „Aprilia“, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao ozlijeđeni 38-godišnjak.
Protiv 24-godišnje vozačice iz Splita biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.


Stranica