Ustrojena Prometna jedinica mladeži

Slika PU_SK/slike/odjel policije/pjm 2010/PJM-thmb.jpg

foto: PU šibensko-kninska
Danas su u službenim prostorijama ove Policijske uprave činu formalnog ustrojavanja i angažiranja pripadnika Prometne jedinice mladeži uz načelnika Policijske uprave g-dina Ivicu Kostanića, bili  nazočni i ravnatelj Prometno tehničke škole Zdravko Peran, te načelnica općine Rogoznica g-đa Sandra Jakelić.
 
Ovom prilikom nazočni su pozdravili ukupno 59-pripadnika Prometne jedinice mladeži, od kojih 52 učenika Prometno tehničke škole i po prvi puta i 7 studenata Prometnog studija u Šibeniku.
Prometne jedinice mladeži, kojima su podijeljene iskaznice, u Šibeniku počinju s radom od 19. lipnja 2010.g., a u Vodicama od 1. srpnja 2010.g. i biti će prisutni u tim gradovima sve do kraja mjeseca kolovoza 2010.g. Posebno je istaknuta njihova važnost koje će se na području naše Županije prvenstveno ogledati kroz promicanje pozitivnog ponašanja u cestovnom prometu i preventivnog djelovanja na sigurnost prometa. Osim toga naglašena je njihovo značenje u turističkoj promidžbi grada Šibenika, kako i cijele Županije.


Stranica