Šibenik - uhvaćen kradljivac mopeda

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Šibenika, osumnjičenom za kazneno djelo krađe na štetu 27-godišnjakinje iz Šibenika i kazneno djelo narušavanja

 
U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Šibenika, osumnjičenom za kazneno djelo krađe na štetu 27-godišnjakinje iz Šibenika i kazneno djelo narušavanja nepovredivosti doma na štetu tvrtke iz Zagreba. .
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u vremenu od 11.-13. lipnja 2010.g. u Šibeniku u ulici Obala prvoboraca 27-godišnjakinji otuđio nezaključan moped marke „Piaggio ZIP 50“, koji je pronađen, neoštećen i vraćen vlasnici.
Nadalje je ovim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni jučer, 15. lipnja 2010.g. neovlašteno ušao u prostorije oštećene tvrtke iz Zagreba, s namjerom da ih koristi, a na zahtjev ovlaštene osobe otuda se nije udaljio.
 
Protiv osumnjičenog biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenih djela za koja je osumnjičen.   


Stranica