Serija krađa

U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske od strane, za sada nepoznatih počinitelja, počinjena su tri kaznena djela teške krađe, od kojih jedno u pokušaju i jedno kazneno djelo krađe, kako

 
U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske od strane, za sada nepoznatih počinitelja, počinjena su tri kaznena djela teške krađe, od kojih jedno u pokušaju i jedno kazneno djelo krađe, kako slijedi:           
 
- tijekom noći, 6. lipnja 2010.g. u Šibeniku u ulici Obala Franje Tuđmana, provaljeno je u tamošnju škrinju sa sladoledima, kada je pričinjena ukupna šteta od oko 2 400 kuna.
       
- u isto vrijeme u Šibeniku u ulici Velimira Škorpika, pokušana je  provala u trgovinu tvrtke iz Šibenika, kada je počinjena šteta od oko 300 kuna.
       
- u noći 5./6. lipnja 2010.g. u Šibeniku u ulici Ante Starčevića, provaljeno je u tamošnju trgovinu, gdje je otuđen manji iznos novca.
 
- u noćnim satima, 6. lipnja 2010.g. u Vodicama u jednom od ugostiteljskih objekata 26-godišnjaku iz istoga mjesta otuđen je mobitel, a nastala šteta procjenjuje se na iznos od oko 3 500 kuna.
 
Protiv nepoznatih počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, biti će podnijete kaznene prijave, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih i svih drugih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.


Stranica