Krađe u Kninu i Šibeniku

U vremenu od 1.-13. svibnja 2010.g. u Kninu u ulici 4. Gardijske brigade, nepoznati je počinitelj provalio u skladište tamošnje tvornice, kojom prilikom je otuđeno više komada bakrenih poluga ukupne težine više stotina kilograma

         
U vremenu od 1.-13. svibnja 2010.g. u Kninu u ulici 4. Gardijske brigade, nepoznati je počinitelj provalio u skladište tamošnje tvornice, kojom prilikom je otuđeno više komada bakrenih poluga ukupne težine više stotina kilograma, a ukupna nastala šteta procjenjuje se na iznos od oko 30 000 kuna.
 
U vremenu od 10.-12. svibnja 2010.g. u Šibeniku u Varaždinskoj ulici, nepoznati je počinitelj iz dvorišta 48-godišnjaku otuđio bicikl, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 1 800 kuna,
 
U vremenu od 10.-24. travnja 2010.g. u Šibeniku u ulici Stjepana Radića, nepoznati je počinitelj 56-godišnjaku iz stana otuđio manji novčani iznos.       
 
         Protiv nepoznatih počinitelja biti će podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog jednog kaznenog djela teške krađe i dva kaznena djela krađe, a  policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih i drugih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.
 

Stranica