Šibenik - zatečen u neovlaštenom posjedu marihuane

Dana 8. svibnja našim priopćenjem obavijestili smo da je u Policijskoj postaji Šibenik dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Šibenika, koji je dana 7. svibnja 2010.g. u 20 sati u Šibeniku u

 
Dana 8. svibnja našim priopćenjem obavijestili smo da je u Policijskoj postaji Šibenik dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Šibenika, koji je dana 7. svibnja 2010.g. u 20 sati u Šibeniku u Kamenarskoj ulici i blizini osnovne škole zatečen u neovlaštenom posjedu 1.0 grama zelene biljne materije karakteristične za opojnu drogu marihuana.
Daljnjim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjim osumnjičenikom utvrđena je osnovana sumnja j da je osumnjičeni u vremenu od 1. siječnja – 7. svibnja 2010.g. u više navrata na području grada Šibenika dvojici maloljetnika s tog područja, omogućavao konzumiranje opojne droge marihuana.
        
 Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku i to zbog kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga, dakle zbog neovlaštenog posjedovanja i navođenje maloljetnika na trošenje opojne droge.  
 


Stranica