Serija provala

Jučer u popodnevnim satima u Vodicama u ul. V.Lisinskog nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt „Mea Culpa“ iz kojeg je otuđio manju količinu raznih pića.Protiv nepoznatog je počinitelja podnesena

 
Jučer  u popodnevnim satima u Vodicama u ul. V.Lisinskog nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt „Mea Culpa“ iz kojeg je otuđio manju količinu raznih pića.Protiv nepoznatog je počinitelja podnesena kaznena prijava.
 
 Noćas oko 01.00 sati u Golubiću je nepoznati počinitelj provalio u poštanski ured iz kojeg je otuđio manji novčani iznos. Protiv nepoznatog je počinitelja podnesena kaznena prijava.
   
U vremenu od 3.-5.4. u Primoštenu je nepoznati počinitelj provalio u brodicu „Pasara“ iz koje je demontirao i otuđio spremnik s 15 litara goriva čime je 37-godišnjeg vlasnika iz Primoštena oštetio za oko 200 kn. Protiv nepoznatog je počinitelja podnesena kaznena prijava.
 
U vremenu od 3.-5.4. u Šibeniku , ul.A.Šupuka iz učionice srednje tehničke škole nepoznati je počinitelj otuđio lcd monitor i jedan projektor. Šteta je oko 6000 kn. Protiv nepoznatog je počinitelja podnesena kaznena prijava.
 


Stranica