Knin - kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji, prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Knina osumnjičenom za kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji, prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari sve štetu 32-

 
U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Knina osumnjičenom za kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji, prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari sve štetu 32-godišnje bivše izvan bračne supruge i kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe, na štetu njihove četvero djece.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni dana 28. veljače 2010.g. oko 19.15 sati u mjestu Orlić, u alkoholiziranom stanju, došao u obiteljsku kuću oštećene gdje je nasilno ušao, verbalno, uz ozbiljnu prijetnju, a potom i fizički napao bivšu izvan bračnu suprugu, a to sve u nazočnosti njihove djece.
S namjerom da se zaštiti oštećena je s jednim od djece pobjegla i zaključala se u garažu, gdje je osumnjičeni također pokušao nasilno ući, a kada nije uspio vratio se u kuću i porazbijao vrata, prozore, namještaj, kuhinjske aparate i pokućstvo. Ukupna nastala šteta cijeni se na iznos od oko15 000 kuna.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog kaznenih djela za koja je osumnjičen. 


Stranica