Šibenik - dvije provale

Jučer tijekom noći u Šibeniku, u ulici Bana Josipa Jelačića, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnji kafić 28-godišnjaka, kada je otuđen manji novčani iznos i nekoliko boca alkoholnih pića.


Jučer  tijekom noći u Šibeniku, u ulici Bana Josipa Jelačića, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnji kafić 28-godišnjaka, kada je otuđen manji novčani iznos i nekoliko boca alkoholnih pića.
Tijekom noći 24./25. veljače u Kninu u Sinjskoj ulici, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnju elektro radionicu 54-godišnjaka, iz Orehovca, kada je otuđen bakreni kabel, a ukupna nastala šteta cijeni se na iznos od oko 800 kuna.
U isto vrijeme u Šibeniku u ulici Put kroz Meterize, nepoznati je počinitelj oštetio nekoliko osobnih vozila, a ukupna nastala šteta cijeni se na iznos od oko 5 900 kuna.    
        
Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog dva kaznena djela teške krađe i kaznenih djela oštećenja i uništenja tuđe stvari, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih i drugih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.


Stranica