Pronađen počinitelj oštećenja na štetu tvrtke «Lavčević» d.o.o iz Šibenika.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz Šibenika, osumnjičenom za kazneno djelo teške krađe i kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe

 
U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz Šibenika, osumnjičenom za kazneno djelo teške krađe i kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, a sve na štetu tvrtke «Lavčević»,d.o.o iz Šibenika. 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni tijekom noći 22./23. siječnja 2010.g. ušao u neosigurani prostor kamenoloma gdje je izvršio provalu u prostorije u kojima se nalaze upravljačke jedinice sa instalacijama koje je demolirao, te tom prilikom iz prostorija otuđio više komada alata. Potom je osumnjičeni na otvorenom dijelu kamenoloma isjekao i pokidao trake za transport kamena. Ukupna pričinjena šteta cijeni se na ukupan iznos od oko 500 000 kuna.
Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, za dva kaznena djela za koja je osumnjičen.


Stranica