Vodice - kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari i krivotvorenje isprave

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 21-godišnjakom oba dvojica iz Tisnoga, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe

 
U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 21-godišnjakom oba dvojica iz Tisnoga, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, na štetu 54-godišnjaka iz Pirovca.
Osumnjičeni su tijekom noći 20. prosinca 2009.g. u Pirovcu u ulici Stara riva, oštetili osobno vozilo marke «Toyota Celica» u vlasništvu 54-godišnjaka iz istoga mjesta, a nastala šteta cijeni se na iznos od oko 1 500 kuna.
U istoj Policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje i nad 53-godišnjakom iz Donjih Lepura, osumnjičenim za kazneno djelo krivotvorenje isprave.
Osumnjičeni je jučer, 21. prosinca 2009.g. na autocesti A1 , čvor Pirovac, po policijskim službenicima, zatečen da upravlja osobnim vozilom na koje je postavio ne pripadajuće registarske pločice.  
Protiv navedenih osumnjičenih biti će podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog kaznenih djela za koja su osumnjičeni.


Stranica