Konjevrate - 30-godišnjakinja smrtno stradala u prometnoj nesreći

Slika PU_SK/slike/vijesti/policija03.jpg

Danas oko 15,10 sati u Konjevratima na raskrižju državne ceste D-33 i županijske ceste 6092 (Konjevrate-Unešić) dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom


foto
:ilustracija 
Danas oko 15,10 sati u Konjevratima na raskrižju  državne ceste D-33 i županijske ceste 6092 (Konjevrate-Unešić) dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom.
Očevidom kojeg je vodio istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku u nazočnosti zamjenice općinske državne odvjetnice u Šibeniku i policijskih službenika ove PU utvrđeno da je 30-godišnjakinja iz Žednog kod Trogira upravljala osobnim automobilom marke „Ford Fiesta“ splitskih registarskih oznaka, a kretala se navedenom županijskom cestom. Dolaskom na raskrižje sa državnom cestom D-33,  koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, nije se zaustavila i propustila sva vozila koja se kreću tom cestom, već ulazi ravno u raskrižje kojom prilikom na prednju lijevu bočnu stranu njezinog vozila nalijeće prednjom desnom stranom teretni automobil marke „Man“ šibenskih registarskih oznaka sa priključnim vozilom kojim je upravljao 27-godišnjak iz Knina, a koji se kretao državnom cestom D-33 iz smjera Šibenika. Uslijed udara osobni automobil biva odbačen na lijevi prometni trak D-33 gdje se zaustavlja, dok teretni automobil sa priključnim vozilom nastavlja kretanje kolnikom D-33 kroz raskrižje gdje pri tom izliječe van kolnika.  
U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradala 30-godišnja vozačica te je po nalogu istražnog suca tijelo poginule prevezeno je na Odjel patologije O.B. Šibenik radi vršenja obdukcije.
 Od 15,30 sati do 17,55 sati promet navedenom dionicom je bio zatvoren i preusmjeren županijskim cestama Konjevrate-Unešić-Žitnić-Drniš.
Slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.


Stranica