Dovršeno kriminalističko istraživanje nad šestoricom maloljetnih osoba

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad šestoricom maloljetnih osoba s područja Šibenika, kojom prilikom je za dvojicu utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo teške

 
U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad šestoricom maloljetnih osoba s područja Šibenika, kojom prilikom je za dvojicu utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo teške krađe, dok su ostali osumnjičeni za kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, a sve na štetu osnovne škole Vrpolje.
Kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom osumnjičenih utvrđeno je da su u vremenu od 2.-5. listopada 2009.g. izvršili provalu u osnovnu školu u Perkoviću, kojom prilikom su otuđili kućište računala i tipkovnicu, što su osumnjičeni i vratili.
Kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom ostalih osumnjičenih maloljetnih osoba utvrđena je osnovana sumnja da su dana 20./21. travnja 2009.g. ispisivanjem raznih sadržaja sprejem oštetili fasadu iste osnovne škole, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 25 000 kuna.
O naprijed navedenom biti će izviješćeno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku, kaznenom prijavom i posebnim izvješćem.


Stranica