Knin - kazneno djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari

U istoj policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom iz Udbine, koji je osumnjičen za kazneno djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, na štetu tvrtke «Croatia bus» iz Zagreba.

 
U policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom iz Udbine, koji je osumnjičen za kazneno djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, na štetu tvrtke «Croatia bus» iz Zagreba.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni jučer, 24. rujna 2009.g. oko 13 sati u mjestu Kijevo vozeći teretno vozilo s prikolicom, marke «MAN», zagrebačkih registarskih oznaka izvršio pretjecanje autobusa «Croatia bus», zagrebačkih registarskih oznaka, a potom se zaustavio ispred autobusa. Po zaustavljanju i autobusa osumnjičeni je metalnom šipkom oštetio retrovizor i prozor na strani vozača autobusa.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je s teretnim vozilom, po policijskim službenicima, prepraćen u stanicu za tehnički pregledu Kninu, gdje je utvrđeno da je vozilo tehnički neispravno, zbog čega su s vozila skinute registarske pločice i isključen je iz prometa.       


Stranica