Vodice - otkriveni provalnici

Slika PU_SK/slike/vijesti/uhicenik01.jpg

U Policijskoj postaji Vodice dovršena je kriminalistička obrada nad 31-godišnjakom i 32-godišnjakom oba iz Pirovca, koji su osumnjičeni za dva kaznena djelo teške krađe, od kojih jedno u pokušaju i to na štetu tvrtke


foto
:Ilustracija 
U Policijskoj postaji Vodice dovršena je kriminalistička obrada nad 31-godišnjakom i 32-godišnjakom oba iz Pirovca, koji su osumnjičeni za dva kaznena djelo teške krađe, od kojih jedno u pokušaju i to na štetu tvrtke «Slobodna Dalmacija» i «Studenac», i jedni kazneno krađe, na štetu 50-godišnje državljanke Austrije.
U srijedu, 9. rujna  u 3.10 sati u Pirovcu osumnjičeni 31-godišnjak je zatečen u izvršenju provale u kiosk «Slobodne Dalmacije», a daljnjom kriminalističkom obradom utvrđeno je da su osim ovoga kaznenog djela, i dana 6. rujna 2009.g. tijekom noći u Pirovcu pokušali izvršiti provalu u prostorije tvrtke «Studenac», a dana 12. kolovoza 2009.g. u Murteru oštećenoj državljanki Austrije su otuđili 40 komada blok cigle.
Tijekom kriminalističke obrade po nalogu Istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku izvršena je pretraga stana i drugih prostorija, koje koriste osumnjičeni, kada su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu s kaznenim djelima.
Po dovršenoj kriminalističkoj obradi osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, dovedeni Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog navedenih kaznenih djela.


Stranica