Šibenik - kazneno djelo nasilničkog ponašanja

U Policijskoj postaji Šibenik dovršena je kriminalistička obrada nad 22-godišnjakom iz Šibenika, koji je osumnjičen za kazneno djelo nasilničkog ponašanja, na štetu 25-godišnjaka iz Šibenika i kazneno djelo uništenja

 
U Policijskoj postaji Šibenik dovršena je kriminalistička obrada nad 22-godišnjakom iz Šibenika, koji je osumnjičen za kazneno djelo nasilničkog ponašanja, na štetu 25-godišnjaka iz Šibenika i kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, na štetu 57-godišnjaka iz Šibenika.
Provedenom prekršajnom i kriminalističkom obradom je utvrđeno da je osumnjičeni dana 6. rujna 2009.g. u popodnevnim satima, bez posebnog povoda, u alkoholiziranom stanju fizički napao oštećenog 25-godišnjaka, koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozlijede, a potom oštetio parkirani moped marke «Gillera Runner» njegova 57-godišnjeg oca.
Protiv osumnjičenog biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog navedenih kaznenih djela, a protiv istoga biti će podnijet i Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Stranica