Serija provala

Tijekom noći 1./2. rujna u Betini u ulici Dolac, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnju turističku agenciju 32-godišnjakinje, kojom prilikom nije ništa otuđeno, a u isto vrijeme u istom mjestu u ulici Zdrače, nepoznati


Tijekom noći 1./2. rujna u Betini u ulici Dolac, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnju turističku agenciju 32-godišnjakinje, kojom prilikom nije ništa otuđeno, a u isto vrijeme u istom mjestu u ulici Zdrače, nepoznati je počinitelj pokušao izvršiti provalu u turističku agenciju 43-godišnjakinje.
 
Također je, dana 1./2. rujna tijekom noći u Ražinama u krugu tvornice, nepoznati počinitelj izvršio provalu u aparat za tople napitke tvrtke sa sjedištem u Splitu, kojom prilikom je otuđen manji iznos novca.   
 
Jučer,  tijekom noći u Šibeniku u ulici Ivana Meštrovića, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u kafić 35-godišnjaka, a potom je izvršio provalu u aparat za video igru, kojom prilikom nije ništa otuđeno., a nastala šteta cijeni se na iznos od oko 100 kuna.
               
Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog četiri kaznena djela teške krađe, od kojih jedno u pokušaju, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih kao i drugih kaznenih djela počinjenih na području ove policijske uprave, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.


Stranica