Šibenik - zlouporaba opojnih droga

Slika PU_SK/slike/odjel krim policije/droga.jpg

Jučer je u Odjelu kriminalističke policije dovršena je kriminalistička obrada nad 33-godišnjim iz Mostara, BiH, koji je osumnjičen za kazneno djelo zlouporabe opojnih droga

 
Jučer je u Odjelu kriminalističke policije dovršena je kriminalistička obrada nad 33-godišnjim iz Mostara, BiH, koji je osumnjičen za kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.
U srijedu, 22.srpnja 2009.g. u 22.28 sati na izlazu sa autoceste A-1, čvor Šibenik kod naplatnih kućica, po policijskim službenicima navedenog Odsjeka, u osobnom vozilu marke «Renault Clio», bosanskih registarskih oznaka zatečen je osumnjičeni u društvu s 35 godišnjakom iz Ljubuškog, BiH, kojom prilikom je u futroli od naočala uočeno, a kasnije od osumnjičenog i oduzeto 5 grama bruto težine smeđe praškaste tvari karakteristične za opojnu drogu heroin, kao i veća količina novca domaćeg i stranog novca u ukupnom iznosu od 10 300 kuna.
Obzirom da je postajala sumnja da osumnjičeni u vozilu neovlašteno posjeduje još opojne droge, temeljem naloga Istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku, izvršena je pretraga vozila, kojom prilikom je pronađen i oduzet jedan paket bruto težine 150.4 grama ispunjen smeđom praškastom tvari karakteristične za opojnu drogu heroin. Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je osumnjičeni neovlašteno posjedovao pronađenu opojnu drogu radi daljnje preprodaje konzumentima.
Po dovršenoj kriminalističkoj obradi osumnjičeni je doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog navedenog kaznenog djela.


Stranica