Šibenik - nastavlja se intenzivna kriminalistička obrada u svezi eksplozije na obali

Vezano za događaj od jučer, kada je u 7.50 sati u Šibeniku u ulici Obala dr. Franje Tuđmana eksplodirala zasad nepoznata eksplozivna naprava, provodi se intenzivna kriminalistička obrada u sklopu koje je obavljeno

 
Vezano za događaj od jučer, kada je u 7.50 sati u Šibeniku u ulici Obala dr. Franje Tuđmana eksplodirala zasad nepoznata eksplozivna naprava, provodi se intenzivna kriminalistička obrada u sklopu koje je obavljeno 135 obavijesnih razgovora sa osobama s više lokacija grada i drugih objekata, koje mogu dati određena saznanja o predmetnom događaju, a također su izuzete snimke kamera, čiji se sadržaji pregledavaju.
Radnje očevida na osobnom vozilu su dovršene, gdje je utvrđeno da je vozilo oštećeno eksplozijom koja je uslijedila pod vozilom u pokretu, a zbog potrebe vještačenja, za sada nije identificirana eksplozivna naprava.
Kriminalistička obrada je usmjerena prema osobama koje su imale cilj i motiv ugroziti život vozača, tj. njega s obzirom na poslove zaštitara koje obavlja i moguće sukobe u djelokrugu rada.


Stranica