Objavljena web stranica PU Šibensko-kninske

Na danas održanoj tiskovnoj konferenciji, kojoj su bili nazočni zamjenik načelnika policijske uprave Sandro Santini i voditelj Odsjeka za kriminalističku tehniku Tomislav Zelić, a koja je upriličena povodom službenog otvaranja i prezentacije web stranice

 
Na danas održanoj tiskovnoj konferenciji, kojoj su bili nazočni zamjenik načelnika policijske uprave Sandro Santini i voditelj Odsjeka za kriminalističku tehniku Tomislav Zelić, a koja je upriličena povodom službenog otvaranja i prezentacije web stranice ove policijske uprave, zamjenik načelnika je naveo da je glavni cilj otvaranja web stranice približavanje policije građanima, te poboljšanje obostrane komunikacije. 

Nadalje je naveo da se na stranicu može doći putem web stranice MUP-a ili neposredno putem adrese  www.sibensko-kninska.policija.hr  , te da stranica sadrži podatke o ustrojstvenim jedinicama policijske uprave, njihovoj mjesnoj i stvarnoj nadležnosti, podatke koji se tiču upravnih poslova s građanima, kao što su izrade osobnih dokumenata, te svih drugih poslova ovoga Ministarstva, a do čega se dolazi putem linkova.

Osim toga građani putem web stranice mogu saznati osnovne podatke o svojoj policijskoj postaji, podatke o kontakt policajcima, gdje i u kojem vremenu mogu izraditi osobnu iskaznicu, putovnicu, vozačku dozvolu. Na stranici će se svaki dan objavljivati nove vijesti o sigurnosnim interesantnim događajima na području policijske uprave, kao i vijesti o policijskim akcijama. Na stranici je i anketa u kojoj će se mjesečno mijenjati anketno pitanje i tako, između ostaloga, saznati mišljenje javnosti o aktualnim temama. Putem rubrike statistika objavljivati će se statistički pokazatelji za područje policijske uprave, a na naslovnici stranice nalazi se obrazac za postavljanje upita putem kojega će građani na svoje upite promptno biti obaviješteni putem elektronske pošte.
Na tiskovnoj konferenciji gosp. Tomislav Zelić, nazočne je upoznao, između ostaloga i sa tehničkim detaljima izrade, te funkcioniranja web stranice policijske uprave.       


Stranica